Albert Calor van In den Boekenkast is Capelse ondernemer van 2016

Albert Calor van grandcafé-restaurant In den Boekenkast is winnaar van de Capelse ondernemersprijs 2016. Burgemeester Peter Oskam reikte gisteravond de prijs uit tijdens een speciale Thematerbijeenkomst in het Isala theater. Andere finalisten waren De Bloemenplantage B.V. en Sizo In and Outdoor Signing. In den Boekenkast is dit jaar gekozen uit een recordaantal van 54 genomineerde bedrijven.

Lees meer...

Kandidaten Capelse ondernemersprijs 2016 bekend

Op woensdag 26 oktober maken de ondernemers achter De Bloemenplantage B.V., Grandcafé-Restaurant In den Boekenkast en Sizo In and Outdoor Signing kans op de titel Capelse ondernemer van 2016. Dit heeft de jury van de Capelse ondernemersprijs bekendgemaakt. De drie kandidaten zijn gekozen uit een recordaantal van 54 genomineerde bedrijven.

Op 26 oktober wordt vanaf 19.30 uur in het Isala theater bekend wie de felbegeerde titel wint. Voor het eerst kunnen dit jaar de aanwezigen in de zaal meestemmen op de winnaar. Aanmelden voor de gratis prijsuitreiking kan via de website van Themater.

Lees meer...

Hoe is het nu met...?

Hoe is het nu met….? Leo Hille, Trans Lion,

Capelse ondernemer van het jaar 2015, winnaar MKB-prijs. 

Vorig jaar won Leo Hille met zijn bedrijf Trans Lion de Capelse ondernemersprijs. In de aanloop naar een nieuwe ondernemer van het jaar, gingen we op bezoek bij deze Capelse topper. Hoe gaat het nu met Trans Lion? Hoe heeft hij het winnen van de ondernemersprijs ervaren? En hoe kijkt hij erop terug?

Lees meer...

Wethouder Eric Faassen over de Capelse Ondernemersprijs

 

“Sommige mensen zien de ondernemer als een op buit beluste wolf, die men neer moet slaan.

Anderen zien hem als een koe, die men zonder ophouden kan melken.

Maar slechts weinigen zien hem zoals hij werkelijk is, namelijk als het paard dat de kar moet trekken.”

 

Dit citaat van Sir Winston Churchill haalt wethouder Eric Faassen aan wanneer je hem vraagt hoe hij ondernemers ziet. “Capelle aan den IJssel heeft een prachtig ondernemersklimaat. Van grote internationals tot zzp’ers, allemaal enthousiaste en veelal innovatieve bedrijven. Met de jaarlijkse uitreiking van de Capelse ondernemersprijs zetten wij hen in het zonnetje. En dat verdienen zij!”

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed