PERSBERICHT- nomineren Capelse ondernemersprijs 2016 van start

Capellenaren kunnen vanaf nu bedrijven nomineren voor de titel Capelse Ondernemer van het Jaar 2016. Van buurtsuper en innovatieve start-up tot gerenommeerd kantoor, iedereen kan meedingen naar deze eervolle titel. Capellenaren kunnen hun favoriete bedrijf tot 5 september nomineren via de website www.capelseondernemervanhetjaar.nl. Ondernemers mogen ook zichzelf aanmelden. Op 26 oktober wordt de prijs uitgereikt in het Isala theater.

Ondernemers in de spotlight

De Capelse ondernemersprijs zet goed ondernemerschap in de schijnwerpers. De winnaar ontvangt 'De Capelse Stier' als symbool voor doorzetting, kracht, ondernemerschap en gedreven leiderschap. Niet minder belangrijk, de Capelse ondernemer van het jaar is een jaar lang boegbeeld van bewezen ondernemerschap en een voorbeeld voor andere ondernemers binnen en buiten Capelle aan den IJssel.  

De jurycriteria

De jury let in het bijzonder op innovatieve en ambitieuze bedrijven die aandacht hebben voor duurzaamheid en binding hebben met Capelle aan den IJssel. Geen eenvoudige criteria vindt juryvoorzitter Roy Thurik, Hoogleraar Economics and Entrepreneurship. „We zien kleine dromers op achterkamertjes die heel creatief zijn en op geheel eigen wijze ondernemen, maar ook grote structuurversterkende ondernemers die veel werkgelegenheid creëren. Wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat een ondernemer het anders doet dan anderen. Dat hij of zij creatief is en op een eigen manier lef toont.”

Winnaar 2015

Vorig jaar ging de "De Capelse Stier" naar de twee ondernemers Goran Gavric en Leo Hille. De jury vond Goran Gavric en zijn bedrijf ForeyeT een voorbeeld voor ondernemers als het om doorzettingsvermogen en visie gaat. Leo Hille slaagde er volgens de jury in om ondanks tegenslagen zijn bedrijf Trans Lion als een succesvolle onderneming neer te zetten en met een flexibele aanpak landelijke klanten te binden.

Met vragen kunt u contact opnemen met Kim Harmsen, woordvoerder van de gemeente Capelle aan den IJssel. Telefoon: 06 11 86 98 92 / email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..