PERSBERICHT - Vijfde editie Capelse Ondernemer van het Jaar

Gemeente Capelle aan den IJssel organiseert de vijfde editie van de Capelse Ondernemer van het Jaar. De lustrumeditie is geheel in een nieuw jasje gestoken met een nieuwe website en een nieuw logo. "Met de prijs drukken we jaarlijks onze waardering voor het Capelse bedrijfsleven uit. Met de vernieuwingsslag willen we de prijs toekomstbestendig maken", stelt Eric Faassen, wethouder Economische Zaken.

Twee categorieën

De Capelse ondernemersprijs is er in twee categoriën: de Corporate prijs voor grote (internationale) ondernemingen die gevestigd zijn in Capelle en de MKB prijs voor Capelse bedrijven die zich richten op de lokale markt. Iedereen in Capelle kan een ondernemer aanmelden via de website www.capelseondernemervanhetjaar.nl. Ondernemers mogen ook zichzelf aanmelden.

Publiek

Dit jaar wordt het publiek ook betrokken om te bepalen wie de prijs verdient. Na bekendmaking van de kandidaten wordt naast de jury ook het 'publiek' de mogelijkheid gegeven om hun oordeel te vellen. Verdere invulling volgt komende weken!

Nieuw jurylid

De Capelse Ondernemer van het Jaar verwelkomt het nieuwe jurylid Ilse Nobel. Zij vervangt Niels Wepster. Ilse komt uit de bankenwereld en werkt als directeur MKB bij de ING Bank in Capelle aan den IJssel. Samen met de de rest van de jury onder voorzitterschap van prof. dr. Roy Thurik van de Erasmusuniversiteit, legt zij een meetlat langs de bedrijven die zich opgeven. Belangrijk hierbij is de voorbeeldfunctie die de ondernemer heeft voor collega-ondernemers binnen en buiten de branche waarin hij actief is. Wethouder Faassen: "De winnaars zijn een jaar lang het boegbeeld van bewezen ondernemerschap en een voorbeeld voor andere ondernemers binnen en buiten Capelle aan den IJssel".

Getagged onder