Verkiezing Capelse Ondernemer van het jaar opnieuw van start

Na het succes van afgelopen jaar heeft de gemeente Capelle besloten opnieuw een verkiezing te organiseren. Nieuw dit jaar is het instellen van twee prijzen. Naast de MKB+ prijs komt er dit jaar ook een prijs gericht op lokaal ondernemerschap. Door de jurycriteria was het·voor deze groep vorig jaar niet mogelijk de·prijs te kunnen winnen.

Heeft u de kwaliteiten in huis om de ondernemer van het jaar te worden?

Op 4 juli 2012 wordt tijdens een Themater bijeenkomst de Capelse ondernemer van het jaar gekozen. Hij of zij is het voorbeeld voor andere ondernemers door zijn/haar doorzettingsvermogen, enthousiasme en vooral creatief ondernemerschap. De jury, onder leiding van prof. Dr. Roy Thurik De jury legt een strenge maar rechtvaardige meetlat langs uw bedrijf. U bent dan ook niet voor niets de Capelse Ondernemer van het jaar. Bent u of kent u de Capelse Ondernemer van het Jaar ga dan naar www.capelseondernemervanhetjaar.nl

En vul het aanmeldformulier in.

Wat kunt u winnen?

U ontvangt naast de titel het beeld De Capelse Stier; symbool voor doorzetting, kracht, ondernemerschap en gedreven leiderschap. Allemaal kenmerken die u terug vindt in het juryrapport dat u eveneens ontvangt. U bent een jaar lang het boegbeeld van bewezen ondernemerschap en een voorbeeld voor andere ondernemers binnen en buiten Capelle aan den IJssel. Als ambassadeur treedt u op tijdens zakelijke bijeenkomsten. Kortom winnen levert u een groot netwerk aan boeiende relaties en mogelijkheden.

Initiatief van de gemeente Capelle.

De Capelse ondernemersprijs is een initiatief van de gemeente Capelle aan den IJssel De gemeente reikt de prijs uit omdat juist nu ondernemers meer dan ooit moeten laten zien wat zij waard zijn.

Ondernemend, krachtig en gedreven leiderschap: Capelse ondernemer van het jaar.

Getagged onder