De finalisten zijn bekend.

De jury heeft haar moeilijke taak afgerond en de kandidaten bezocht die door zijn. Ook dit jaar is de kwaliteit hoog en is het een lastige opgave om uit de vele aanmeldingen de juiste keuze te maken. Bij haar bezoeken let de jury, naast de noodzakelijke ondernemers kwaliteiten en de cijfers, vooral op de creativiteit die de aan de dag wordt gelegd. Juist in deze economische barre tijden zullen de ondernemers met visie en durf overleven. Die ondernemers verdienen het om op het podium te staan en een voorbeeld te zijn voor anderen.

 

prijsTwee prijzen voor twee winnaars

De Capelse ondernemerprijs kent dit jaar voor het eerst twee prijzen die worden toegekend. Een voor de ondernemer die is gevestigd in Capelle maar waarbij het werkgebied niet tot de gemeentegrenzen beperkt blijft. Vooral de grotere bedrijven kunnen landelijk of wereldwijd actief zijn. Daarnaast zijn er de bedrijven die zich heel specifiek richten op Capelle en hun producten of diensten leveren binnen de gemeentegrenzen. Vaak betekenen deze bedrijven ook veel voor de gemeenschap door het ondersteunen van culturele, sportieve of maatschappelijke activiteiten.

Even voorstellen: de vier finalisten die strijden voor de Capelse Ondernemer van het jaar prijzen.

logo-compair

John van Kralingen, Compair-air

John is een ondernemer die uit het goede hout is gesneden. In een moeilijke markt is hij in staat een groei te realiseren en mensen aan te nemen. Er is sprake van een goed geleide bedrijf met een heldere visie op de toekomst. Het ondernemerschap en het doorzettingsvermogen zijn duidelijk aanwezig. Daarnaast is er sprake van een persoonlijke groei die de jury zeker heeft geïnspireerd.

kandidaat-vankralingen

 

logo-c1000

Robbert Jan Bruins, C1000 Bruins

De jury heeft bij haar beoordeling gelet op de ondernemerskwaliteiten die vooral tot uitdrukking komen in de energie en bereidheid om steeds weer te investeren in mensen. Hierbij nog gevoegd de sterke betrokkenheid bij de directe omgeving en de bereidheid om initiatieven te ontplooien op sociaal maatschappelijk gebied, heeft de jury overtuigd.

kandidaat-bruins

 

logo-zellingen

Teuni van Wijngaarden, De Zellingen

Er is sprake van een goed geleide organisatie met een duidelijke toekomstvisie in een onder druk staande markt. Het ondernemerschap is aantoonbaar aanwezig. Zeker gelet op het feit dat er een grote reorganisatie heeft plaatsgevonden met als resultaat dat er weer zwarte cijfers worden geschreven. Het geheel heeft de jury overtuigd.

kandidaat-vanwijngaarden

 

logo-nicvisser

Gert Stubbe, Nic Visser kantoorwereld

Nic Visser Kantoorwereld is een bekende in Capelle en omgeving. In de sterk concurrerende markt weet Gert Stubbe zijn plek in te nemen op een voorbeeldige manier. Het ondernemerschap waarbij sprake is van durf en doorzettingsvermogen is duidelijk aanwezig. Hierbij nog gevoegd de sterke betrokkenheid in sociale en ondernemersnetwerken heeft de jury overtuigd.

kandidaat-stubbe
Getagged onder