En de winnaars zijn!

En de winnaars zijn!

De winnaars van de Capelse ondernemersprijs zijn 4 juli door burgemeester Frank Koen bekend gemaakt. Dit jaar werden er voor het eerst twee prijzen toegekend. Een voor de Lokale ondernemer die zich vooral richt op de Capelse samenleving. In deze categorie is Robbert-Jan Bruins, van C1000 Bruins, uitgeroepen tot winnaar. De prijs voor regionaal ondernemerschap is voor de ondernemer die binnen, maar ook ver buiten Capelle, succesvol aan de weg timmert. John van Kralingen van Compair was in deze categorie de gelukkige. De prijzen werden uitgereikt in een overvolle, grote zaal van het Isala, waar een speciale editie van THEMATER het perfecte decor vormde.

Jury rapport

totaalDe vier toppers die in de finale stonden blinken allen uit door hun visie op de markt waarin zij actief zijn en hun grote gedrevenheid en passie. Er is dan ook zeker sprake van een close finish. De jury  betitelde Bruins, directeur van C1000-Bruins vanwege de manier waarop hij zich inzet voor zijn klanten, zijn medewerkers en de wijk Schenkel als “een voorbeeld voor zijn collega's”. John van Kralingen van Compair wist zich te onderscheiden vanwege zijn “visie en aanpak, gericht op duurzaamheid en kwaliteit, zijn sociale beleid en de ondersteuning van vele sportactiviteiten in Capelle aan den IJssel.”
De prijzen bestaan uit bronzen kunstwerken van de hand van kunstenaar Frans van Straaten uit Capelle aan den IJssel.

» Hier kunt u de foto’s zien die op de avond van de 4e juli zijn gemaakt van de verkiezing. Foto’s zijn gemaakt door Rogier Bos.

Vier Finalisten in beeld

Compair: » Klik hier
C 1000: » Klik hier
Nic Visser: » Klik hier
De Zellingen: » Klik hier

Getagged onder