Verkiezing Capelse Ondernemer van het Jaar weer van start

We kunnen gerust spreken van een succes wanneer dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer de verkiezing van de Capelse Ondernemer van het Jaar wordt georganiseerd. Inmiddels is ook het juiste format ontwikkeld waarin we het verkiezingsevenement vorm wordt gegeven. Er zijn twee prijzen waarvoor bedrijven in aanmerking komen. Er is de MKB prijs voor lokale ondernemers, zij die actief zijn binnen Capelle en een belangrijke bijdrage leveren aan de lokale economie. Daarnaast is er de Corporate prijs voor de ondernemingen die gevestigd zijn in Capelle maar vaak nationaal en internationaal werken. Door het benoemen van deze twee categorieën kunnen alle bedrijven in principe deelnemen.


Wie heeft de kwaliteiten in huis om de ondernemer van het jaar te worden?

Op 29 mei wordt tijdens een speciale Themater editie de Capelse Ondernemer van het Jaar gekozen. Doorzettingsvermogen, enthousiasme en vooral creatief ondernemerschap maken hem of haar tot voorbeeld voor vele andere ondernemers.
De jury, onder leiding van prof. Dr. Roy Thurik legt een strenge maar rechtvaardige meetlat langs de bedrijven die zich aanmelden.

Bent u of kent u de Capelse Ondernemer van het Jaar ga dan naar www.capelseondernemervanhetjaar.nl.

En vul het aanmeldformulier in.


Hier draait het om

De winnaars gaan niet met lege handen naar huis. Naast de titel, en een oorkonde ontvangen zij het beeld "De Capelse Stier" van Frans van Straaten, symbool voor doorzetting, kracht, ondernemerschap en gedreven leiderschap. Allemaal kenmerken die terug te vinden zijn in het juryrapport.

De winnaars zijn een jaar lang het boegbeeld van bewezen ondernemerschap en een voorbeeld voor andere ondernemers binnen en buiten Capelle aan den IJssel. Als ambassadeur leveren zij een bijdrage tijdens bijeenkomsten van de gemeente en de ondernemersnetwerken. Kortom winnen levert een groot netwerk aan boeiende relaties en mogelijkheden.

corporate   mkb
Corporate Prijs   MKB Prijs


Initiatief van de gemeente Capelle

De Capelse ondernemersprijs is een initiatief van de gemeente Capelle aan den IJssel
De prijs wordt uitgereikt aan die ondernemers die meer dan ooit laten zien wat zij waard zijn, juist in moeilijke tijden waarin doortastend ondernemerschap de motor is en blijft van de economie.

wethouder-faassen2 burgemeester-koen2 deelnemers-organisatie burgemeester-koen1 wethouder-faassen

 

Ondernemend, krachtig en gedreven leiderschap, Capelse ondernemer van het jaar.

Getagged onder