Verkiezing Capelse Ondernemer nieuwe stijl van start

Capelle is een zeer ondernemende gemeente waar de ondernemers en de gemeente elkaar over en weer goed weten te vinden. De ondernemersprijs onderstreept deze samenwerking en toont aan dat goed ondernemerschap een belangrijk onderdeel uitmaakt van de samenleving. Afgelopen jaren zijn er een groot aantal ZZP-ers als ondernemer gestart en we zien een aantal mooie briljanten groeien. Tevens is er een groot aantal ondernemers die een lange staat van dienst kennen en succesvol worden geleid vaak door de eigenaar directeur. Dit jaar zal de verkiezing van de Capelse ondernemer van het jaar in het teken staan van deze twee categorieën.

Wie grijpt de kans en durft de uitdaging aan om de "starter" van het jaar te worden?

Op 28 mei weten we wie de winnaars zijn van de Capelse Ondernemer van het Jaar prijzen.

De startersprijs van het jaar wordt uitgereikt aan die ondernemer die zich weet te onderscheiden door een bijzondere propositie naar de markt en een succesvolle aanpak. Starters nodigen we uit om zichzelf in een pitch te presenteren in het Ondernemershuis. In drie voorrondes kunnen kandidaten het podium bestormen. De aanwezige juryleden bepalen wie er doorgaan naar de volgende ronde. In deze ronde worden de kandidaten aan een audit onderworpen. De vijf beste komen uiteindelijk op het podium en presenteren zich aan de zaal. Het oordeel zal afhangen van de jury.

De jury, onder leiding van prof. Dr. Roy Thurik legt een strenge maar rechtvaardige meetlat langs de bedrijven die zich aanmelden. Bent u of kent u de Starter van het Jaar, vul dan het aanmeldformulier in.

Oeuvreprijs voor gevestigde ondernemers

Het grote aantal bedrijven dat is gevestigd in Capelle die vaak al generatie op generatie bestaan en naast werkgelegenheid een belangrijke bijdrage leveren aan de Capelse samenleving is opvallend. Juist deze bedrijven tonen aan, door voortdurend te veranderen en in te spelen op de vraag, levensvatbaar te zijn. Ondernemerschap pur sang.

De ondernemers die aan het roer staan van deze bedrijven wil de gemeente op een aparte manier in het zonnetje zetten. Daartoe is de oeuvreprijs in het leven geroepen.

Wie verdient het volgens u om in het zonnetje gezet te worden?

U kunt de naam en bedrijfsgegevens aan ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De voordrachten zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Het gemeentebestuur in overleg met de jury bepaalt uiteindelijk wie er wordt voorgedragen. De 28e mei zal bekend worden gemaakt wie de winnaar is.

Ondernemend, krachtig en gedreven leiderschap, Capelse ondernemer van het jaar

Getagged onder