Cor van Marle RA RA - Facet Accountants

Even voorstellen…

Ik heb bijna veertig jaar ervaring in de accountantswereld. Als mededirecteur van FACET Accountants ben ik verantwoordelijk voor de controlleractiviteiten en de IT. Vanuit de Capelse Fascinatiowijk bieden we bedrijven een nieuwe kijk op het auditproces. Met behulp van IT-tools laten we ondernemers betere analyses maken, waardoor ze hun bedrijfsprocessen beter kunnen beheersen.

Daarom jurylid…

Het enthousiasme van de ondernemers geeft mij veel energie. Het is interessant om te zien hoe ze zaken aanpakken. De samenwerking met de andere juryleden is ook heel prettig. We kijken allemaal vanuit onze eigen expertise, maar we hebben wel een eenduidige visie.

Ik ga letten op…

Ik kijk of er een echte bouwer in de organisatie aanwezig is. Werkt de ondernemer samen met andere partijen? En doet hij aan kennisdeling? Ondernemers die dit doen, profiteren van elkaars expertise en activiteiten. En als meerdere bedrijven dit doen in elkaars nabijheid, heeft dat een positieve invloed op het Capelse ondernemersklimaat. Ik ben ook benieuwd hoe de onderneming meebeweegt met de markt en inspeelt op veranderingen aan de klantzijde. Verder kijk ik hoe hetbedrijf invulling geeft aan leiderschap.

Organisatie:

Facet Accountants

Website:
www.facet-accountants.nl/
Twitter:
@FACETacc