Hans de Haij partner De Haij & Van der Wende Advocaten

Even voorstellen…

Sinds 1985 ben ik advocaat en partner bij De Haij & Van der Wende Advocaten in Capelle aan den IJssel. Daar houd ik me voornamelijk bezig met ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Naast m’n werk als advocaat, ben ik bestuurslid van de Economische Kring Capelle aan den IJssel en van de Federatie Zeppelin. Dat is een federatie van businessclubs uit Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

Daarom jurylid…

Door mijn bestuursfuncties ben ik nauw betrokken bij de Capelse ondernemers. Ik heb veel ondernemers in mijn netwerk en heb intensief contact met ze. De ondernemersprijs is een uitstekend middel om ze nog meer te stimuleren. Bijvoorbeeld op het gebied van innovatie. Inmiddels ben ik alweer vijf jaar jurylid. Erg leuk om te doen.

Ik ga letten op…

Ik vind het belangrijk dat een onderneming lokale impact heeft. Daarvoor kijk ik bijvoorbeeld naar het personeelsbeleid. Een ondernemer die alleen maar personeel uit Rotterdam heeft, heeft minder lokale impact dan een ondernemer met medewerkers uit Capelle. Daarnaast kijk ik naar de betrokkenheid bij de Capelse samenleving. Is de ondernemer actief in de politiek of het verenigingsleven? Uiteraard krijg je hier pas een volledig beeld van door gesprekken te voeren. Daarom gaan we twee keer met twee juryleden bij de genomineerde ondernemers langs.

Organisatie:

De Haij & van der Wende Advocaten

Website:
www.haijwende.nl
Twitter:
@deHaijenvdWende