Petra Ottendirecteur - inTouch HRM

Even voorstellen…

Wonen en werken doe ik in Capelle. Ik werkte de afgelopen 20 jaar bij onder andere Randstad, ING Bank en PwC Accountants in diverse HR rollen. Sinds 1 februari 2015 leid ik als managing partner inTouch HRM. We helpen organisaties met het opstellen en uitvoeren van een goede HRM-strategie. Denk daarbij aan het ontwikkelen en benutten van het aanwezige talent. Mijn rol als jurylid sluit daar goed bij aan. Ik voel me bovendien thuis in de community van Capelse ondernemers. Het is een prettig netwerk, waarin we goed samenwerken.

Daarom jurylid…

De ondernemersprijs is een goede manier om het Capelse ondernemersklimaat een boost te geven. Ik voel me geroepen daaraan mee te werken. We dagen ondernemers uit zichzelf te laten zien. Dat werkt inspirerend voor anderen. Zeker als je iets bijzonders doet, breng je elkaar op ideeën. En dat is een stimulans voor de ondernemerscommunity. Meedoen en jezelf in de spotlights zetten, is op die manier al een overwinning.

Ik ga letten op…

Mijn vakgebied is HRM. Ik let dus op de factor ‘mens & cultuur’. Welke rol spelen mens en cultuur in de ontwikkeling van de organisatie? Is er ruimte voor ontwikkeling? En op welke manier blijft de ondernemer betrokken? Mijn advies is, maak gebruik van je collega-ondernemers. Je kunt het niet alleen. Dus laat jezelf zien, vraag advies en praat met elkaar. Zo werkt een community zelfversterkend.

Organisatie:

inTouchHRM

Website:
www.intouchhrm.nl
Twitter:
@inTouchHRM