Ilse Nobel - Van DongenDirecteur MKB ING Capelle a/d IJssel

Even voorstellen…

Ik ben ruim twintig jaar actief in de financiële wereld. Sinds januari 2013 ben ik directeur MKB bij de ING in Capelle aan den IJssel. Daarvoor was ik werkzaam bij ABN AMRO en IFN Finance BV. Ik heb altijd met ondernemers gewerkt en ben nog steeds actief in diverse netwerken, zoals de Ondernemerskring Krimpen aan den IJssel.

Daarom jurylid…

Ondernemers leveren een hele belangrijke bijdrage aan de samenleving. Daarom verdienen ze eenpodium. Ik spreek dagelijks met ondernemers en krijg daar ontzettend veel energie van. Ik word blij van hun enthousiasme. Toen ik eind 2012 werd benaderd om jurylid te worden, zei ik meteen ja. De juryleden vullen elkaar mooi aan. Samen kunnen we de ondernemers goed beoordelen.

Ik ga letten op…

Met mijn bancaire achtergrond kijk ik uiteraard naar het financiële plaatje van de onderneming. Daarnaast vind ik enthousiasme en gedrevenheid belangrijk. En of de ondernemer dit kan overdragen op anderen. Ik bekijk ook met welke creatieve en innovatieve oplossingen de onderneming zich aanpast aan veranderingen in de markt. Out of the box denken, maar toch dicht bij je core business blijven. Met vallen en opstaan vooruitgaan is beter dan stilstand. Daarnaast is openstaan voor feedback belangrijk.

Meer in deze categorie: Petra Otten »
Website:
www.ing.nl